Įmonės naujienos


Naujos įmonės galimybės

Dabar Jūs nauduosit adresu www.litofolija.lt web-blogą, kuris yra alternatyvą mūsų kuriamos elektroninės sistemos kurioje bus panauduoti novatoriškį, aukšciu kolkas rietai nauduotų technologijų servisai ir koncepcijos.
Dėja tokio lygio sistema reikalauja daug laiko ir pastangų. Dėl šitos priežasties mes atidarėm sitą web-bloga kuris leidzia turėt prieinamumą prie visos reikalingos informacijos kurią Jūms gali buti naudingą. Dabar yra nauduojamą paprasta seną informacijos išdėstymo schemą ( naujoje UAB "Litofolija" sistemoje digiprintex ® /sistema įmonėms susijosioms su spauda ir dizainų / bus panauduotas intuitivinės informacijos paiėškos algoritmas).
Jei nerandat Jūms reikalingos informacijos, aplankikytė kitus skyrius iš meniu, ir tikrai rasit ką Jūms reikia , todėl kad viskas ko gali prireikt dirbant su mumis randasi siamė puslapyje.
Svarbiausi skyriai tai Paslaugos, Galimybės, Reikalavimai.

Pasikeitė dizaino paslaugų tvarka

Nuo 2009 m. UAB "Litofolija" nebus idarbintas dizaineris - maketuotojas dėl vidinių kompanijos priežascių. Dėl to užsakovai turės patys pristatyt

1) Makėtą ( failą ) paruošta pagal visus techninius reikalvimusiš kurio mes patys padarysim plėvė. Arba ...
2) Plėvė formų gamybai paruošta pagal visus techninius reikalavimus. Arba ...
3) Magnio forma ( klišė ) kuri bus panauduojama spaudos procese.

Jūsų įmonės dizaineris turi pateikt korektiškai plėvelės arba maketus paruoštus pagal visus reikalavimus kurie yra taikomi spaudai karšto prispaudimo budų. Jie bus nauduojami gamybos procese, taigi tai turi buti paruošta kaip galutinis šaltinis ( t.y. kuris nereikalauja jokiu pataisymų ar koregavimo darbų )

Pagalbai Jūsų dizaineriui mes atidarėm skyrių Maketų ir dizaino pristatymas, ten yra pilnai žingsnis po žingsnio aprašytas kūrimo procesas ir kita informacija.


Mūsų įmone siulo darbą

Nuo 2009 m. UAB "Litofolija" ieško agentų mūsų paslaugų platinimui. Tinka studentai. Daugaiu informacijos skyriuje Partnerystės programos